Войната в Украйна започва да увеличава приходите на доставчиците в областта

...
Войната в Украйна започва да увеличава приходите на доставчиците в областта
Коментари Харесай

Войната в Украйна увеличва приходите на големите американски оръжейни компании

Войната в Украйна стартира да усилва приходите на доставчиците в региона на защитата, като клиенти като държавното управление на Съединени американски щати допълват доставките, изпратени до Украйна, а страните в Европа се въоръжават с взор към агресията на Москва.

Американски отбранителни реализатори като Lockheed Martin, General Dynamics и други чакат съществуващите поръчки за стотици хиляди артилерийски снаряди, стотици ракетни прихващачи Patriot и скок в поръчките за бронирани транспортни средства, да подкрепят резултатите им през идващите тримесечия.

В края на предходната година бяха подписани нови контракти за директна доставка на Украйна - или за замяна на американски оръжия, изпратени в Украйна. Приходите в този момент текат към огромните реализатори в региона на защитата.

Lockheed, General Dynamics и RTX отчетоха по-добри от предстоящите резултати през последните няколко дни и ръководителите чакат както спорът в Украйна, по този начин и войната на Израел с палестинската въоръжена формация Хамас да подтикват търсенето в кратковременен проект.

" Преминахме от 14 000 снаряда на месец до 20 000 доста бързо. Работим предварително, с цел да ускорим този индустриален потенциал до 85 000, даже до 100 000 снаряда на месец, " сподели Джейсън Айкен, основен финансов шеф на General Dynamics, по време на диалог с анализатори на Wall Street в сряда.

" Мисля, че обстановката в Израел единствено ще окаже допълнителен натиск върху това търсене. "

Подразделението Combat Systems на General Dynamics, което създава бронирани транспортни средства, танкове и артилерия, употребена от Украйна, отбеляза увеличение на приходите си с съвсем 25% по отношение на същия интервал преди година.

RTX, която създава ракети AMRAAM, употребявани в Украйна, съобщи във вторник във вторник пред анализаторите на Уолстрийт, че е получила поръчки на стойност 3 милиарда долара след нашествието на Русия през февруари 2022 година, които са свързани с попълване на военни ресурси в Украйна и Съединени американски щати.

Продажбите през третото тримесечие на сегмента за отбранителни системи на Northrop Grumman се покачиха с 6% заради огромното търсене на муниции и ракетни мотори, употребявани в управляеми ракетни системи с неведнъж изстрелване (GMLRS), които играят решаваща роля в поддръжката на отбранителните старания на Украйна против Русия сили.

Това е част от международната наклонност. Шведският Saab повиши прогнозата си за продажбите за цялата година в четвъртък, а немският Rheinmetall съобщи, че облагата за третото тримесечие е скочила поради мощното търсене на оръжия и муниции.

По време на последното си искане за 106 милиарда $ нови фондове за Украйна, Израел, Индо-Тихоокеанския район и правоприлагането на границата, президентът на Съединени американски щати Джо Байдън на 20 октомври сподели, че част от спомагателното искане ще отиде при компании, които запълват производството на американски оръжия, изпратени в чужбина . Байдън загатна ракети Пейтриът, създадени в Аризона, и " артилерийски снаряди, създадени в 12 щата в цялата страна ", като уточни Пенсилвания, Охайо и Тексас.

Разбира се, ръководители от няколко отбранителни компании на скорошно комерсиално ревю предизвестиха, че липсата на квалифицирана работна ръка и проблемите с веригата за доставки не престават да възпрепятстват потенциала на компаниите да извършват поръчки.[**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР